Всеукраїнський онлайн-конкурс дитячого малюнка «Я і мої права» – до 25-річчя Конституції України

6 Кві by kidrights

Всеукраїнський онлайн-конкурс дитячого малюнка «Я і мої права» – до 25-річчя Конституції України

Національна бібліотека України для дітей, Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», ТзОВ «Явір-Інвест» за підтримки Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини проводять Всеукраїнський онлайн-конкурс дитячого малюнка «Я і мої права», – на відзначення 25-річчя Конституції України, враховуючи її важливе
значення для розвитку України як демократичної, правової держави.

До участі запрошуються діти від 6 до 18 років. Всі учасники отримають електронний Сертифікат учасника Конкурсу, а переможці будуть відзначені призами!

Дізнавайтеся про умови конкурсу в Положенні, розміщеному на сайті Національної бібліотеки України для дітей, намалюйте свої малюнки, заходьте за посиланням та завантажуйте їх, дотримуючись усіх вимог. Зверніть увагу! Завантаження малюнків на онлайн-платформу Конкурсу триватиме до 1 червня. Для завантаження малюнка слід натиснути кнопку + на рожевому фоні, заповнити форму (назва малюнку, прізвище та ім’я автора, його вік, населений пункт та область) і завантажити малюнок. Завантаження з’явиться на платформі Конкурсу після схвалення адміністратором.

А з 2 до 15 червня відбудеться онлайн-голосування – саме із тих малюнків, які наберуть найбільше голосів, професійним журі Конкурсу будуть визначені переможці. Журі працюватиме із 16 до 27 червня, тож імена переможців будуть оголошені саме до Дня Конституції України – 28 червня вони будуть опубліковані на сайті Національної бібліотеки України для дітей.