Стартував VI обласний конкурс “Правові орієнтири”

2 Січ by kidrights

Стартував VI обласний конкурс “Правові орієнтири”

03 грудня 2020 року підписано спільний наказ Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки ОДА та служби у справах дітей облдержадміністрації про проведення обласного конкурсу на кращий правовий захід “Правові орієнтири” 2020-2021 рр. , яким затверджене оновлене Положення про проведення конкурсу. Наказ зареєстрований Південним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції України (м. Одеса) 28.12.2020 р. за № 904/03-08 і надрукований в газеті “Наддніпрянська правда” (№1 за 2021 рік).

Конкурс проводиться на Херсонщині вже вшосте, а його перший етап, під час якого відбувається визначення кращих заходів правової тематики в районах, містах, об’єднаних територіальних громадах нашої області, триватиме до кінця жовтня. В умовах, коли тривають карантинні обмеження на проведення масових заходів, організатори очікують отримати на конкурс сценарні розробки та звітні й PR-матеріали, публікації про заходи, проведені як онлайн, так і онлайн та у креативних гібридних формах.

______________

До уваги учасників конкурсу!

Термін подачі робіт на конкурс за рішенням організаторів подовжено до 1 листопада 2021 р.- Наказ про проведення підсумкового заходу Конкурсу (№155/124/51)